De Craciun, Claudiu Costache a pus pe salteaua de receptie 11 crapi capitali!

Cand vine vorba despre inedit si iesit din comun putem vorbi despre Claudiu Costache.
  Cand vine vorba despre inedit si iesit din comun putem vorbi despre Claudiu Costache. Tanarul pescar din Bucuresti si-a petrecut Sarbatorile pe malul baltii, iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.
  Si-a pus sculele de pescuit in portbagaj si a mers la Tancabesti, pe standul Stanga Gorgan, pentru o partida de pescuit de 24 de ore, desi noaptea temperaturile scadeau sub 0 grade.
Il cunoastem destul de bine pe Claudiu si stim ca vremea este ultimul lui impediment in a merge pe balta. Iar cine staruie ... invinge!
11 crapi cu greutati cuprinse intre 7 si 19,8 kilograme au ajuns in salteaua de receptie a indarjitului pescar.
Chestionat de alti pescari, pe pagina sa de socializare despre momeala cu care a reusit sa ademeneasca pestii in aceasta perioada, Claudiu a raspuns: "La inceputul partidei am optat pentru un singur pop-up. Ulterior, vazand ca trasaturile sunt din ce in ce mai dese am optat pentru un snowman format din bila de fund X-Ploziv și pop-up Planet1016."
Recordul partidei de Craciun - crap romanesc 19,80 kilograme

Claudiu Costache se afla deja la a treia partida din luna decembrie a acestui an, toate fiind finalizate cu crapi de mari dimensiuni.

Felicitari, Claudiu si Sarbatori fericite!

Alăturați-vă comunității noastre pentru a fi la curent cu ultimele noutăți 
Alăturați-vă comunității noastre pentru a fi la curent cu ultimele noutăți 
© Toate drepturile rezervate. Pescar.md
Made on
Tilda