Cum sa căutați puncte de crap cu un quadrocopter
Lumea modernă este foarte rapidă, iar timpul devine principala resursă. Adesea, o astfel de accelerare afectează nu numai ritmul general al muncii și mișcării, ci afectează și sferele odihnei și ale realizării de sine.

La pescuitul la crap au ajuns și lucruri tehnocratice, printre care și cunoașterea baltii cu sonaru, sau chiar a unei bărci cu momeală cu cu sonar, dar aș vrea să vorbesc despre folosirea unui quadcopter pentru observație. Desigur, aceste mijloace de studiere a baltii nu se aplică sportului, unde echipamentele de marcare și spomb nu vor înlocui niciun gadget, iar sportivii vor fi pe picior de egalitate în obținerea de informații despre sector. Dar să ne întoarcem la înțelegerea baltii și, de fapt, la cunoașterea lui. Să cobori din mașină în orice loc condiționat, să te hrănești cu câteva kg de boilies și să aștepți câteva zile pentru o mușcătură ar fi o absurditate absolută. Inițial, trebuie să efectuați o inspecție externă de la un quadrocopter, să priviți zorii unde există ieșiri și prezența crapului, să vedeți relieful parțial subacvatic, zgomote, să măsurați distanța și, de asemenea, să alegeți un loc pentru tabără și puncte de pescuit aproximative. . Următorul pas este un sonar, de preferință cu o funcție de diagramă plotter. Desenăm o hartă de adâncime și aceste informații vor fi deja decisive în alegerea unui punct de pescuit.
Each page is counted, but no folio or page number is expressed or printed, on either display pages or blank pages.
Un quadcopter pentru crap trebuie să aibă câteva caracteristici:

• Compactitate (deoarece tabăra crapilor și uneltele ocupă mult spațiu);

• zgomot (pentru a nu enerva pe alți turiști pe iaz)

De fapt, acum 2 modele se încadrează în aceste caracteristici: DJI MAVIC AIR, DJI MAVIC PRO.
Această fotografie arată foarte clar unde se termină panta de cretă în apă. De-a lungul acestei granițe au fost prinși crapi.
Această fotografie arată foarte clar unde se termină panta de cretă în apă. De-a lungul acestei granițe au fost prinși crapi.
Sper că am reușit să transmit frumusețea naturii și dimineața devreme! Mulțumim
Made on
Tilda