Baltile unde vei gasi capturi frumoase de crap
Top 10 balti din Rep. Moldova unde vei primi placerea sa prinzi capturi frumoase de crap si cten 
2

Lacul de acumulare ,,Regina Maria'' com. Mingi

Lacul de acumulare de lîngă comuna Mingir raionul Hincești se află la o distanță de 92 km din centrul Chișinăului sau la o distanță de 57 km de la orașul Hincești .

3

Iazul s. Căinari r. Căușeni

Iazul din satul Căinari , raionul Căușeni, se află la o distanță de 38 de km din centrul Chișinăului sau la 41 de km de la orașul Căușeni.

4

Lacul de acumulare Caplani

Lacul de acumulare Caplani cu o suprafață de 1,53 km² și un bazin hidrografic cu volumul de 8,3 milioane m³ se află la intrarea în comuna Caplani, raionul Ștefan Vodă.

5

Lacul ,,Frumoasa''

Iazul din s. Frumoasa, raionul  Călărași, se află la o distanță de 60 km din centrul Chișinăului sau la o distanță de 13 km de la orașul Călărași.

6

Lacul ,,Maximovca''

Iazul din satul Maximovca , raionul Anenii Noi, se află la o distanță de 17 km din centrul Chișinăului sau la o distanță de 27 km de la orașul Anenii Noi.

7

Lacul ,,Valea Radoaei''

Iazul din satul Valea Rădoaei , raionul Florești , se află la o distanță de 98 km din centrul Chișinăului sau la o disntață de 14 km de  la orașul Florești sau la o distanță de 22 km de la orașul Bălți.

8

Iazul s. Țahnauți r. Rezina

Iazul din satul Țahnauți , raionul Rezina, se află la o distanță de  km din centrul Chișinaului , la o distanță de 11 km de la orașul Rezina sau la o distață de 103 km de la orașul Bălți.

9

Iazul s. Bălcăuți

Iazul din satul Bălcauți, raionul Briceni, se alfă la o distanță de 223 km față de centru Chișinaului sau la o distanță de 15 km de la orașul Briceni.

10

Iazul din comuna Caracui

Iazul de lîngă comuna Caracui  raionul Hincești se află la o distanță de 55 km din centrul Chișinăului sau la o distanță de 20 km de la orașul Hincești

Made on
Tilda