Articole

Trucul cu amestecul de metode. Pescuitul la crap

Acest truc este potrivit pentru acei pescari care folosesc momeală liberă la pescuit. Desigur, încercăm să ne concentrăm pe prinderea crapului cu boilies, dar situațiile sunt diferite. Dacă aveți drumuri scurte înainte, atunci este logic să apelați la metode de pescuit mai autentice.

Deoarece aveți o perioadă limitată de timp, este logic să folosiți bile de momeală. Amestecul liber va da un efect foarte rapid și va începe să funcționeze la câteva minute după ce intră în apă.

Puteți adăuga boabe, pelete și chiar boilies zdrobiți la momeală. Dar momeala liberă este totuși indispensabilă pentru sesiunile scurte. Nu degeaba plutitorii și hrănitorii îl folosesc în excursiile lor de pescuit, care durează câteva ore
Dacă folosești o praștie bună, poți momea cu ușurință chiar și la distanțe destul de mari. 50-60 de metri nu este absolut nicio problemă pentru hrănirea cu mingi de pe mal.

În acest articol nu vom deschide America, dar vom încerca să arătăm o altă oportunitate de a folosi momeală în vrac. Și anume, ne vom umple baloanele cu ingrediente suplimentare și vom avea o experiență de hrănire mai atractivă decât înainte.

Cum se amestecă momeala

Acesta este un aspect foarte important. Regula de aur pentru bilele de momeală este că ar trebui să se sfărâme ușor atunci când sunt apăsate cu degetele, dar dacă ridici mingea și o arunci pe pământ, aceasta va rămâne intactă. În acest fel, bilele tale nu se vor rupe la suprafața apei la impact.
Se vor scufunda în jos și vor începe să lucreze de jos. Dacă mingea se sparge la suprafața apei, atunci toată momeala va rămâne în nivelurile superioare și este posibil ca pescuitul de jos să nu fie atât de reușit pe cât ți-ai dori.

Este mai bine să amestecați momeala în mai multe etape, făcând pauze. Au adăugat apă. Amestecați și așteptați 15-20 de minute. Din nou. Momeala nu devine imediat saturată cu apă și trebuie să i se acorde ceva timp pentru a „ajunge”.

De ce metoda de amestecare?

Mixurile de metode sunt momeli incredibil de bogate în compoziția lor. Au, de asemenea, o lipiciitate crescută. Trebuie să fii atent când frământați, dar dacă faceți totul corect, biluțele se vor dovedi a fi foarte elastice. Dar, în același timp, se vor dizolva rapid în apă. De asemenea, amestecul de metodă practic nu are nevoie de armare suplimentară. Aceasta este o unitate foarte independentă.
Ei bine, și desigur, cea mai fină măcinare. Momeala este atât de fin dispersată încât, atunci când este dizolvată, praful se va depune pe fund. Crapul va simți o aromă puternică, dar nu va putea mânca nimic. În consecință, momeala practic nu se va epuiza niciodată.

Formăm o minge densă, ținând cont de toate nuanțele

Luăm fie un piston dintr-un sistem PVA, fie ceva similar și facem o crestătură în minge. O poți face cu degetul mare
În gaura rezultată poți pune acum porumb, cânepă, boilies zdrobiți (apropo!), sau poți turna un fel de atractant!
Acoperiți partea de sus cu o bucată de momeală și fixați strâns mingea cu mâinile.
Încearcă să nu exagerezi prea mult, altfel mingea se va rupe la aruncare.
Așa va arăta încărcătura de momeală când începe să se dizolve în partea de jos. Se va dezintegra, iar umplutura ta cu coaja se va scurge din interior.
Și dacă doar adăugați lichid în apa pe care este amestecată bila

Rezultatul va fi aproximativ același efect, care are dreptul la viață, dar aici va fi mai concentrat, mai puternic.

Copierea integrală sau parțială fără acordul editorilor portalului este interzisă
Momeala
Made on
Tilda