Noutati Carp Fishin Moldova

Competiția de Pescuit la Crap din Rep. Moldova, Etapa a Doua

Competiția de Pescuit la Crap din Rep. Moldova, Etapa a Doua:
Întrecere feroce și rezultate demne de laudă"
Între 30 iunie și 02 iulie, a avut loc a doua etapă a campionatului de pescuit la crap din Republica Moldova. Cu condiții meteorologice favorabile, echipele au fost echipate cu ustensile și monturi de cea mai înaltă calitate, având în vedere obiectivul de a depăși recordul primei etape, stabilit la 2500 kg. Cu toate acestea, peștele a ales să-și schimbe comportamentul, aducând o provocare suplimentară participanților.
Rezultatele au fost demne de luat în considerare, cu o cantitate înregistrată de aproximativ 1700 kg. Chiar dacă nu au depășit cifrele inițial așteptate, pescarii au reușit să obțină un rezultat notabil în comparatie cu campionatele de acum 10 ani, când punctajul maxim era de doar 100 kg.
Competiția a fost marcată de o luptă intensă între echipe, cu implicarea arbitrilor redusă la minimum. Cu o etapă rămasă până la final, suspansul este maxim, iar echipa câștigătoare va reprezenta Republica Moldova la Campionatul Mondial de Pescuit în 2024.


Pentru detalii despre protocol și imagini de la campionat, vă invităm să consultați informațiile disponibile mai jos sau pe pagina dedicată evenimentului.

Fir strâns și noroc la ultima etapă!
Made on
Tilda