International

Recordul mondial la crap comun

Dupa prinderea monstrului de 101 lbs 6oz (46 kg), cunoscut sub numele de The Big Girl, Terry a devenit doar al cincelea englez care a prins un crap de peste 100 lb.


Situat in inima regiunii Champagne, lacul Serene este o mica balastiera de 6 hectare si detine o multime de crapi de talie mare. Proprietarul lacului, John Ashford este originar din Folkestone, Kent, iar el a spus povestea lacului si a crapului record mondial.

John a declarat pentru Angler's Mail: "The Big Girl (Fata cea mare) a crescut rapid si a ajuns la 94 lb 4 oz (42,75 kg), in urma cu un an. Am fost surprins si incantat sa o vad iesind la peste 100 lb. Am fost bucuros ca a fost prinsa de unul dintre clientii nostri fideli. Terry nu este pasionat de nicio publicitate personala, dar stiu ca a prins pestele folosind un wafter CC Moore.


Dupa un deceniu de excursii de pescuit in Franta, am achizitionat acest lac fara peste in el, in urma cu 17 ani. Initial, am inchiriat de la compania de pietris si apoi am cumparat.

Am populat-o cu 2,6 tone de pesti de mici dimensiuni, deoarece nu ne puteam permite unii mai mari, asa ca toti pestii au crescut sau s-au nascut aici in lac.

Pescuitul este de acum rezervat pentru anul urmator si ne bazam exclusiv pe reintoarcerea clientilor fideli si nu ne promovam niciodata", a adaugat John.

Made on
Tilda