Noutati Carp Fishin Moldova

Un Rezumat de Încercări și Reușite la Balta Balaton al echipei Avangard

Salut, iubitori ai pescuitului!

Astăzi ne oprim pentru a discuta despre unul dintre cele mai importante evenimente din lumea pescuitului în anul 2024: Cupa IBCC, care are loc an de an pe balta Balaton din Ungaria. Această ediție marchează cea de-a zecea aniversare a evenimentului, confirmându-și statutul de referință în lumea competițiilor de pescuit.

Pentru a înțelege amploarea și importanța acestei competiții, să aruncăm o privire asupra cifrelor impresionante: participanții au reușit să prindă în total nu mai puțin de 15423 kg de pește, însumând 1131 de capturi. 300 de echipe din 27 de țări ale lumii, cu câte 3 membri în fiecare echipă, au concurat, aducând la un loc peste 1000 de oameni pasionați de arta pescuitului. Cu siguranță, acest eveniment depășește chiar și Campionatul Mondial la crap în ceea ce privește numărul de participanți.

Competiția a avut ca punct central prinderea crapului comun și a crapului Mirror Carp, cu standarde ridicate, unde un Big Fish la crap comun a avut o greutate impresionantă de 35,62 kg, iar un exemplar de Mirror Carp a cântărit 25,6 kg. Cu o medie a cântarului de 13,6 kg, concurenții s-au confruntat nu doar cu provocările pescuitului, ci și cu condițiile meteorologice extreme.

Vântul puternic, care a atins chiar și cod roșu în anumite momente, valurile înalte de până la 2 metri și condițiile de trai dificile au creat un mediu dificil pentru participanți. Cu toate acestea, pasionații de pescuit au continuat să lupte și să se străduiască să obțină cele mai bune rezultate posibile.

Echipa Avangard din Republica Moldova a fost una dintre cele ce au reprezentat țara noastră la acest eveniment impresionant. Deși au avut de înfruntat condiții dificile, băieții noștri au reușit să obțină locul 97, cu 4 capturi notabile. Cele trei crapi comuni, cu greutățile lor de 11.03 kg, 10.63 kg și 13.5 kg, alături de o salontă de 20.9 kg, au contribuit la succesul echipei, în ciuda provocărilor întâlnite.

Merită menționat că nu toate cele 300 de echipe participante au avut rezultate remarcabile, aproximativ 50 dintre ele nefiind în măsură să obțină nici măcar o captură ce depășea 10+ kg.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre această competiție de excepție, vă invităm să vizitați pagina oficială IBCC.

Să felicităm echipa Avangard pentru efortul și determinarea de care au dat dovadă la această competiție și să le urăm mult succes în viitoarele provocări din lumea pescuitului!
Made on
Tilda