International

A fost prins cel mai mare crap siamez din lume. Cantareste 105 kg si a intrat in Cartea Recordurilor!

Un britanic a prins cel mai mare crap siamez din lume, intr-un lac din Thailanda. Monstrul pe care a reusit sa-l scoata la mal cantareste 105 kilograme si a fost nevoie de trei oameni pentru a-l ridica.

  John Harvey, un britanic in varsta de 42 de ani este un investitor imobiliar care a locuit in ultimii 14 ani in Pattaya, Thailanda, impreuna cu prietena lui, Jenny Jaikumkao, de 33 de ani, a declarat ca a fost anxios in timpul intregii experiente de teama sa nu ii scape cumva din carlig trofeul..

 

El a marturisit ca s-a luptat cu crapul urias aproximativ 80 de minute si ca greutatea si puterea pestelui au facut misiunea de a-l aduce la mal foarte grea.


"A fost foarte stresant pentru ca nu am vrut sa fac vreo greseala.", a spus el.

"Era absolut enorm, imaginile nu sunt tocmai relevante. A fost atat de greu sa obtinem o aderenta adecvata asupra pestelui, era imens.

 

Sa fiu titularul unui record mondial este singura pretentie la faima pe care o voi avea vreodata - am aratat tuturor fotografiile pestelui de cand l-am prins. Sunt doar un pescar neprofesionist, asa ca mi-a parut rau pentru unii dintre ceilalti pescari din zona care cheltuiesc mult mai multi bani si nu prind pesti nici macar pe aproape la fel de mari".

 

Britanicul a sarbatorit faptul ca a intrat in Cartea Recordurilor cumparand bere pentru toti cei care se odihneau in jurul lacului.

Made on
Tilda