Noutati Carp Fishin Moldova

"Succes remarcabil în prima etapă a Campionatului Național de Crap

Succes remarcabil în prima etapă a Campionatului Național de Crap: 2500 kg de capturi incredibile!"

În perioada 19-21 mai, a avut loc cu succes prima etapă a Campionatului Național de Crap, marcând debutul preliminariilor pentru participarea la Campionatul Mondial din 2024. Atmosfera a fost încinsă, iar sportivii s-au luptat cu determinare, ca niște tigri în apele competiției.

Rezultatele obținute au fost cu adevărat fenomenale, stabilind un record notabil pentru republica noastră. Nu mai puțin de 2500 kg de pește au fost capturați în cele 72 de ore de turneu, o cantitate impresionantă ce a uimit participanții și campionatul în ansamblu. Arbitrul național, domnul Alexandru Borisevici, a fost apreciat pentru eforturile sale de a cântări toate capturile într-un timp record.

Detaliile privind, capturile includ: 2500 kg de crap și crap de iarbă, cu 470 de cozi, dintre care 60 de pești depășeau 10 kg. Aceste cifre nu sunt de neglijat, aducând laude tuturor participanților, pentru lupta corectă și prietenoasă. Lacul gazdă, a proprietarului Serghei, și eforturile celor implicați în dezvoltarea sa au fost lăudabile, marcând o evoluție semnificativă pentru această competiție.


Pentru mai multe informații și rezultate detaliate, puteți accesa pagina de protocoale
Iar pentru a vedea imagini captivante, le găsiți disponibile aici.

Felicitări tuturor pentru acest succes remarcabil în lumea pescuitului sportiv!
Made on
Tilda