Noutati Carp Fishin Moldova

Cupa Vasieni

Campionatul de Carpfishing pentru sezonul 2023 a debutat spectaculos pe balta Vasieni, marcând tradiționala Cupă Vasieni de primăvară. În competiție au concurat 20 de echipe, distribuite în 4 zone, cu accent pe atât pe cantitate, cât și pe calitate. Presiunea asupra bălții a fost evidentă, dată fiind lungimea acesteia și numărul mare de participanți. În primele două zile, vremea capricioasă, caracterizată de un vânt puternic și temperaturi sub 10 grade Celsius, a adus provocări semnificative, perturbând echipamentul pescarilor.

Cu toate acestea, pescarii au reușit să obțină capturi notabile, depășind obstacolele impuse de temperaturile scăzute și activitatea peștelui în timpul nopții.
Echipa RC a reușit să obțină "Big-Fishul" cu un crap comun de 16,550 grame. În total, s-au consemnat peste 15 capturi de peste 10 kilograme fiecare, animând atmosfera competiției. Greutatea totală a crapului prins a atins 850 de kilograme.

Deosebit de plăcută a fost implicarea numeroaselor echipe noi și tinere, care și-au demonstrat maestria și talentul în arta pescuitului la distanță. Arbitrul care a condus competiția cu pricepere a fost Alexandru Borisevici.
Să trecem și la anunțarea câștigătorilor:

Locul 1 în clasamentul general revine echipei RC;
Locul 2 în clasamentul general îi aparține echipei Carp Dream;
Locul 3 în clasamentul general este ocupat de echipa Pro Angels.
Felicitări din nou tuturor participanților!
Pentru a vedea mai multe fotografii, accesați linkul aici
Made on
Tilda